تعمیرات تلویزیون در مشهد.
ما مدعی هستیم تعمیرات ال ای دی و تلویزیون های شمارا با تضمین قیمت و کیفیت انجام میدهیم پس با خیالی آسوده خدمات را با اسایش خاطر به ما بسپارید 09914113664
تعمیرات تلویزیونهای ال ای دی ال سی دی در مشهد
شرکت فنی کار مشهد به واسطه داشتن تجربه و سابقه بیش از 25 سال در جهت سرویس و تعمیرات تلویزیون. در چند سال اخیر اقدام به راه اندازی سیستم مناسب جهت تعمیرات تلویزیون در محل مشتریانکرده است .
تعمیرات تلویزیون در مشهد
تعمیرات تلویزیون را میتوان یکی از اقدامات تخصصی فنی کار مشهد به حساب برشمرد. که تمرکز مخصوصی روی آن گذاشته شده است. گروهی ازتکنسین و مهندسین دوره دیدگان متبحر در زمینه تعمیرات الکترونیک بخشهای مختلف تلویزیون، با بهره مندی از تجهیزات پیشرفته،بروز عهده دار این مسئولیت هستند. در جهت ارائه خدمات با کیفیت به مشتریان این دستگاه، جدیدترین دستگاه ها و ابزارآلات تعمیری موجود در دنیا در واحد تعمیرات تلویزیون در مشهد فراهم شده است.
از آنجا که تلویزیون ها دستگاهی بسیار پرکاربرد و ویژه ای است و قطعات بسیاری در نحوه عملکرد آن موثر هستند، متخصصان ما نهایت دقت و تخصص خود را به کار میبندند تا تعمیرات تلویزیون ها را به شکل کامل و بدون نقص انجام دهند .ما در این مرکز هزینه هارو بهینه سازی کرده ایم پس نگران هزینههای تعمیرات تلویزیون خود نباشید.

LED LCD PLASMA
بیشترین خرابی تلویزیون ها مربوط به بک لایت است
بک لایت تلویزیون ها
در قسمت بک لایت ( نور زمینه که به وسیله لامپهای ال ای دی تولید میشود و باعث دیده شدن تصویر تلویزیون میشود ) دچار ضعف هستند و پس از گذشت یک تا دو سال از عمر دستگاه دچار مشکل میشوند و همین مسئله تعمیر بک لایت تلویزیون الجی را به امری آشنا در بخش تعمیر تلویزیون ال جی بدل کرده است.
همه چیز در مورد بک لایت تلویزیونهای الجی
سری LN که چندین مدل مثل 5420 و 5400 و… را شامل میشود شناخته شده ترین مدل در بین تلویزیونهای ال ای دی الجی است که دارای ضعف طراحی در بخش بک لایت است و به علت عدم کیفیت قطعات مصرفی به طور متوسط بعد از یکسال کارکرد در بخش بک لایت دچار ایراد میشوند و راهی تعمیرگاه تلویزیون میشوند. ایراد ظاهری آنها به این گونه است که تلویزیون بعد از روشن شدن و ظاهر شدن لوگوی الجی، تصویر تلویزیون قطع میشود ولی صدا به طور طبیعی پخش میشود. (تلویزیون تصویر ندارد ولی صدا دارد)
در هنگام قطع شدن نور بک لایت تلویزیوندر واقع تصویر قطع نمیشود بلکه نوری که باعث دیده شدن تصویر میشود قطع میشود و اگر با وسیله ای مثل چراغ قوه به صفحه نمایش نور تابیده شود تصویر ( البته به صورت خیلی ضعیف ) دیده میشود. در سری LN از تلویزیونهای الجی و چند مدل مشابه نور بک لایت بوسیله نوارهایی از لامپهای ال ای دی تولید میشود که با فواصلی حدود 5C از یکدیگر قرار دارند و صفحه ای که روی آنها قرار میگیرد نور را به گونه ای پخش میکند که این فاصله پر شده و نوری یک دست حاصل میشود. معمولا این لامپها به دو صورت دچار خرابی میشوند : از داخل اتصال پیدا میکنند باعث میشود جریان در مدار همچنان برقرار بوده و بقیه لامپها روشن بماند و در محل خاموشی لکه سیاه داشته باشیم. لامپ از داخل قطع میشود که در اصطلاح الکترونیک به این حالت OPEN گفته میشود و باعث میشود که جریان مدار قطع شود و به علت باز بودن مدار جریان کل لامپها قطع شده و بک لایت به طور کامل قطع شود. همانطور که قبلا هم گفته ایم یکی از نکات مهم در تعمیر بک لایت تلویزیون الجی انجام اصلاحیه در برد پاور تلویزیون است به نحوی که احتمال ایجاد دوباره ایراد به حداقل برسد. در پس اگر تلویزیون شما الجی است و تصویر ان پس از آنکه لوگوی الجی نمایش داده میشود قطع میشود ولی صدا به طور طبیعی پخش میشود یکی از احتمالات اصلی خرابی در بخش بک لایت تلویزیون شماست
تلویزیون ال ای دی ما تصویرش قطع شده ولی صدا دارد:
این جمله بخش تکراری صحبتهای تمام مراجعینی است که در مورد تعمیر بک لایت و مراحل تعمیر آن با بخش مشاوره تعمیرات تلویزیون تماس میگیرند. نور بک لایت باعث قابل دیده شدن تصویر میشود و در اثر قطع شدن این نور، تلویزیون تصویر دارد ولی دیده نمیشود. معمولا در تلویزیونهای الجی لوگوی اولیه در لحظاتی دیده میشود و سپس تصویر قطع میشود اما در برندهای دیگر مانند سامسونگ گاها به همین مقدار هم تصویر نداریم.
نحوه تشخیص ایراد بک لایت تلویزیون چگونه است؟
اگر تلویزیون ال جی شما صدا دارد ولی تصویر ندارد محتمل ترین ایراد قطع شدن نور بک لایت است. در تلویزیون ال جی معمولا در ابتدای روشن شدن تلویزیون لوگوی ال جی دیده میشود ولی به سرعت تصویر قطع میشود ولی اگر نور محیط را کم کرده و با یک وسیله روشنائی مثل چراغ قوه گوشی خود به صفحه نور تابیده شود تصویر کم رنگی دیده میشود. دکمه منو را فشار دهید تا تصویر منو که قبلا بارها آن را دیده اید در صفحه ظاهر شود تا تشخیص تصویر برای شما ساده تر شود.
قطعات خراب در ایراد بک لایت تلویزیون چیست؟
بخشی از مجموعه بک لایت لامپهای ال ای دی است که بعلت استفاده از پیکربندی سری و موازی اگر تعدادی از لامپها قطع شود جریان مدار قطع شده و لامپهای سالم هم روشن نمیشوند ولی اگر لامپها اتصال کوتاه شوند لامپ خراب روشن نمیشود اما بعلت داوم جریان در مدار باقی لامپ ها روشن میشود ولی در محل لامهای خاموش در تصویر نواحی تاریک داریم.
مراحل تعمیر بک لایت تلویزیون الجی چیست ؟
باز کردن پنل تلویزیون و تشخیص و تعویض لامپهای خراب و نیمه خراب و تنظیم نور مجموعه و سپس اصلاحیه برد پاور و تغییرات و تنظیم ولتاژ بک لایت برای کم کردن فشار روی لامپها جهت جلوگیری از برگشت ایراد و در انتها تست و آزمایش دستگاه با روشهای استاندارد مراحل مختلف تعمیر بک لایت ال جی است.
آیا در ایراد بک لایت تعمیر تلویزیون در تبریز منزل امکانپذیر است ؟
جهت دسترسی به لامپهای بک لایت ناگزیر هستیم بخش لیکوئید پنل تلویزیون را جدا کنیم. این بخش که در واقع حساس ترین بخش تلویزیونهای ال ای دی است مساحتی به اندازه
اینچ تلویزیون و ضخامت یک میلیمتر و بسیار شکننده است. خطر آسیب دیدگی فلتهای پنل هم خطر دیگری است که در هنگام تعمیر بک لایت تلویزیون وجود دارد. وجود موارد فوق در کنار نیاز به تست سایر لامپهای سالم و تشخیص قطعات نیمه خراب باعث میشود تا به فرصتی چند ساعته برای تعمیر تلویزیون و در کنار آن محیطی امن برای قراردادن بخشهای جدا شده نیاز باشد که طبیعتا در محیط منزل فراهم آوردن آن کمی مشکل است و باعث میشود که توصیه تعمیر تلویزیون در منزل و یا محل مشتری توصیه دوم باشد.
هزینه تعمیر بک لایت تلویزیون چقدر است ؟
هزینه انجام تعمیر بک لایت تلویزیون الجی به مدل تلویزیون و نوع و کیفیت قطعات معیوب و همچنین تعداد آنها بستگی دارد. اعلام هزینه دقیق و نه تقریبی تعمیرات تلویزیون گزینه ای است که مشخص شدن آن کار را هم برای مشتری و هم برای بخش تعمیرات آسان میکند که سعی میشود در مشاورههای ابتدائی با توجه به اطلاعتی که از مشتری دریافت میشود به ان برسیم.
اگر تلویزیون ما هنوز خراب نشده چه راه حلی برای جلوگیری از خرابی بخش بکلایت تلویزیون وجود دارد ؟
مقدار نور زمینه یا همان بکلایت تلویزیون را به میزان نیاز زیاد کنید. مقدار این نور به میزان نور محیطی بستگی دارد و در صورت نیاز از سنسور هوشمند دستگاه استفاده کنید.
بهترین و کم هزینه ترین روش تعمیر بکلایت تلویزیون :
بهترین ایده در بخش تعمیر بک لایت تلویزیون و یا هر مجموعه معیوب دیگری مشخصا تعویض کامل بخش معیوب است که طبیعتا هزینه آن بسیار بالاتر از هزینه تعمیر همان بخش است. در نمایندگی تعمیرات الجی تنها راهی که به مشتریان ارائه میشود تعویض کامل پنل تلویزیون است که هزینه ای حدود 80% ارزش دستگاه را شامل میشود. اما در مورد ایده دوم یعنی کم هزینه ترین راه تعمیر اینست که فقط قطعات معیوب (لامپهای سوخته) تعویض شود. راه حل پیشنهادی ما : تعویض لامپهای سوخته، تست تمامی لامپها و تشخیص لامپهای نیمه خراب بوسیله تستر، اصلاح بخش راه انداز بک لایت که باعث کاهش حدود 10% ولتاژ کار این بخش شده و باعث پایین آمدن استهلاک میشود، روشن کردن گزینه صرفه جوئی در انرژی دستگاه برای کم کردن نور بکلایت در هنگامی که در محیط کم نور از دستگاه استفاده میشود و در انتها ارائه گارانتی طولانی مدت برای آسودگی خیال مشتریان.
چرا بعضی از تلویزیونهای الجی چند بار در بخش بکلایت خراب میشوند :
1- عدم دانش کافی تعمیرکار تلویزیون برای تشخیص اینکه تلویزیون در صورت تعمیر به شرایط اولیه بازخواهد گشت و در غیر این صورت ارائه راه حل تعویض کامل قطعات به مصرف کننده.
2- عدم استفاده از اصلاحیههای منطقی و توصیه شده و استفاده از روشهای غیر استاندارد و غیر اصولی
3- استفاده مجدد مشتریان از حالت درخشان و قرار دادن تلویزیون در بالاترین میزان بک لایت.
هر آنچه در مورد LED TV باید بدانید و معرفی انواع مختلف آن
اگر تصور میکنید تمام تلویزیونهای LED یکسان هستند و LED TVها نوع جدیدی از HDTVها هستند، در اشتباهید. تولید کنندههای تلویزیونهای LCD برای مقابله با کیفیت تلویزیونهای پلاسما فناوری جدیدی را معرفی کردند که به LED TV معروف شد. LED TV ها به چهار دسته متفاوت تقسیم بندی میشوند اما همگی در بازار به LED TV معروف هستند در ادامه با انواع تلویزیونهای LED و تفاوتهای آنها آشنا خواهید شد.
تمام تلویزیونهای LED در واقع همان LCDهای سابق هستند! تلویزیونهای LCD به نور پشت پنل متکی هستند تا پنل کریستال مایع را روشن کند. معروفترین نوع LCD از نور فلورسنت در پشت پنل استفاده میکنند که به CCFL معروف هستند. اما نسل جدید تلویزیوهای LCD از LED برای ایجاد روشنایی استفاده میکنند. وقتی عبارت LED TV را در آگهیهای مختلف مشاهده میکنید به این معنی است که با یک تلویزیون LCD با نور پس زمینه LED یا LED-Backlit مواجه شده اید. اما نکته مهم اینجاست این تلویزیون چه نوع تلویزیون LED است؟ و چه تفاوتی با LED TVهای دیگر میکند؟
بطور کلی LED TV ها به دو دسته FULL-LED و EDGE-LED تقسیم بندی میشوند و هر دو دسته میتوانند دارای قابلیت Local Dimming باشند. Local Dimming باعث میشود روشنایی LED ها به نحوی کنترل شود تا روشنایی و تاریکی موضوعی امکان پذیر شود یعنی روشنایی قسمتهای مختلف صفحه بصورت جداگانه و مستقل کنترل میشوند.
تاریکی موضعی یا Local Dimming
قابلیت تاریک کردن و یا روشن کردن موضعی صفحه باعث میشود رنگ سیاه، طبیعی تر و عمیق تر نمایش داده شود و در نتیجه نسبت کنتراست واقعی تصویر افزایش خواهد یافت. دو سری UNB8500 سامسونگ و LH8500 ال جی از نمونههای با کیفیت Local Dimming هستند.
مهمترین مشکل Local Dimming یا همان تاریکی موضعی، Blooming نام دارد این مشکل باعث میشود نور نقاط روشن برروی نقاط تاریک تاثیر بگذارد یعنی نور تابیده شده به نقاط تاریک پخش میشود و بر تاریکی نقاط تاریک تاثیر میگذارد میزان و شدت این مشکل در تلویزیونهای مختلف متفاوت است مثلا این مشکل در تلویزیون 46SV670U توشیبا قابل مشاهده است ولی به سختی میتوان این مشکل را در سری 8500 ال جی و یا سامسونگ دید.
مشکل Blooming ارتباط مستقیم با تعداد نقاط یا منطقههای Local Dimming دارد، چون تعداد منطقههای Local Dimming به تعداد LED ها نیست ولی تولید کننده ها این اطلاعات را منتشر نمیکنند.
در LCDهای معمولی با نور پس زمینه CCFL و بسیاری از Edge-LED ها کل نورپس زمینه به یکباره تابیده میشود.
برخی از تلویزیونهای Edge-LED ال جی و سامسونگ با فناوری شبیه Local Dimming عرضه شدند، سامسونگ برای مجزا کردن این فناوری از Local Dimming نام Precision Dimming را روی آن نهاده است این فناوری در تلویزیونهای سری مدرن و گران قیمت سامسونگ مانند UNC8000 استفاده شده است. ال جی نیز فناوری خود را LED Plus نام گذاری کرده است و سریهای LH5500 و LX6500 مجهز به فناوری LED Plus هستند. هیچ کدام از این دو فناوری به خوبی Local Dimming کار نمیکند.
انواع مختلف تلویزیونهای LED
Full-array یا Full LED بدون تاریکی موضعی (بدون Local Dimming)
تعداد بسیار کمی از تلویزیونهای LED از این نوع پنل استفاده میکنند ولی بسیاری از مردم با مفهوم آن آشنا هستند این نوع تلویزیون ها شبیه تلویزیونهای LCD اصلی هستند با این تفاوت که بجای CCFL نور پس زمینه توسط LED ایجاد میشود. در Full-array یا Full LED تمام LED ها در سرتاسر پشت پنل LCD چیده شده اند.
کیفیت تصویر: تغییر چندانی با تلویزیونهای استاندارد LCD ندارد.
نمونه: LC-46LE700UN شارپ
Edge-lit یا Edge-LED بدون تاریکی موضعی (بدون Local Dimming)
اکثر تلویزیونهای LED امروزی از این نوع هستند اولین مدل Edge-LED یا Edge-lit در سال 2009 توسط سامسونگ معرفی شد مشخصه اصلی این نوع تلویزیونهای LCD باریک بودن آنها است (کمتر از یک اینچ ضخامت دارند). وزن این تلویزیون ها نیز بسیار کم است و آنها را مناسب نصب برروی دیوار میکند. برخلاف Full-LED ها در Edge-LED تمام LED ها در در لبههای پنل قرار دارند و در سرتاسر پشت پنل گسترده نشده اند اما LED ها قادرند نور را به مرکز و سطوح دیگر صفحه بتابند این عمل را Light Guide مینامند.
کیفیت تصویر: برتری زیادی نسبت به LCDهای معمولی ندارند و برخی از این مدل ها مشکلاتی نظیر عدم تابش یکسان به نقاط مختلف صفحه را دارند یعنی روشنایی تصویر درلبه ها بیشتر و در وسط صفحه کمتر است.
نمونه : سری Samsung UNC6500
Full-array یا Full-LED با تاریکی موضعی(با Local Dimming)
در حال حاضر بهترین نوع تلویزیونهای LED به شمار میروند و در واقع به
ترین انتخاب LED است، LED ها در تمام سطح پشتی پنل چیده شده اند اما شدت روشنایی و یا تاریکی هر نقطه از صفحه توسط LED ها بصورت جداگانه قابل کنترل است.
کیفیت تصویر: سطح رنگ مشکی بسیار بالاتر و بهتر است و تصاویر با کیفیت بهتری نسبت به LCD ها نمایش داده میشوند. اما در برخی موارد روشنایی نور LEDها پخش میشود و یا بیشتر از حد تابیده میشوند و در نتیجه تاثیر منفی بر نقاط کناری میگذارد و برخی نقاط مشکی را خاکستری تیره نمایش میدهد البته این مشکل در مدلهای مختلف شدت کم و زیاد دارد و در بسیاری از مدلهای امروز آنقدر کم است که اصلا قابل تشخیص نیست.
سونی تلویزیونهای Full-Array با Local Dimming خود را Intelligent Peak LED Backlight نام گذاری میکند.
نمونه: Vizio XVT3 یا Sony XBR-HX909
Edge-lit یا Edge-LED با تاریکی موضعی (با Local Dimming)
این نوع LED TV ها در سال 2010 معرفی شدند در حال حاضر برخی از مدلهای سامسونگ، ال جی و سونی با پنل Edge-lit با Local Dimming عرضه شده اند. ایده بکار گرفته شده در این تلویزیون ها امکان خاموش کردن برخی از قسمتهای صفحه بصورت مجزا و مستقل است البته بدون استقاده از LED در پشت آن منطقه ها چون در Edge-lit یا Edge-LED ال ای دی ها فقط در لبههای پنل قرار دارند.
کیفیت تصویر: مشکل یکسان نبودن روشنایی و شدت نور در سرتاسر پنل در این نوع از Edge-LED ها نیز وجود دارد و لبههای تلویزیون روشن تر از وسط صفحه است و کیفیت تصویر نیز به خوبی Full-LED با تاریکی موضعی نیست. مشکل عدم یکنواختی نور در Edge-LED واقعه کاسته شده است و به راحتی قابل تشخیص نیست.
سونی تلویزیونهای Edge-LED با Local Dimming خود را Dynamic Edge-LED نام گذاری میکند.
نمونه: Samsung UNC8000 و LG LE5500
نکاتی که در مورد LED TV ها باید بدانید
Edge-lit ها واقعا باریک هستند ولی مشکل عدم یکنواختی تصویر دارند
مهمترین مزیت Edge-lit یا همان Edge-LED ها این است که تولید کننده ها میتوانند تلویزیونهای فوق العاده باریک و زیبا طراحی و تولید کنند ولی مشکل Edge-LED ها عدم یکنواختی تصویر است چون LED ها در لبههای پنل قرارداده شده اند و نور از لبه ها به تمام سطح صفحه تابیده میشود این موضوع باعث میشود لبههای پنل روشن تر از وسط پنل باشد و در برخی موارد مشکی بصورت خاکستری تیره نمایش داده شود شدت این مشکل در Edge-litهای مختلف متفاوت است و در برخی مدل ها به سختی تشخیص داده میشود.
مشکل زاویه دید LCD TV ها در LED-Backlit ها نیز وجود دارد
برخلاف پلاسما یکی از مشکلات LCD TV ها تنزل کیفیت تصویر در زمانی است که در کنار تلویزیون نشسته باشید، این مشکل زمانی که از پایین و یا بالا به تلویزیون نگاه کنید نیز وجود دارد. برای آزمایش روبروی تلویزیون LCD بنشینید، یک تصویر خاص را برروی صفحه در نظر بگیرید و سپس شروع به حرکت به سمت چپ یا راست کنید متوجه تغییر رنگ ها در تصویر خواهید شد. LED Backlit ها نیز مشکل زاویه دید را دارند و در برخی موارد زاویه دید LED-Backlit ها بدتر هم شده است.
کیفیت تصویر نمونههای خوب LED TV به Plasma رسیده است
LCD TV ها برای مدت طولانی از نظر سطح رنگ سیاه و نمایش تصاویر در مقابل Plasma شکست خورده بوده اند ولی با معرفی LED TV ها با خاموشی موضعی (Local Dimming) جریان فرق کرد و امروزه مدلهای برتر LED TVها قادرند رنگ مشکی را به خوبی Plasma ها نمایش دهند و کیفیت تصویر آنها نیز به خوبی پلاسماست. البته با این تفاوت که مصرف انرژی LED TV ها واقعا کمتر از Plasma TV ها است.
یک برتری Plasma هنوز وجود دارد آن هم زاویه دید مناسب پلاسما و ضعف LCD TV ها در آن است. با Plasma در هر زاویه که دوست داشتید میتوانید بنشینید و تصاویر را با کیفیت یکسان مشاهده کنید. البته معمولا همه از روبرو به تلویزیون نگاه میکنند ولی به هر حال این یکی از برتریهای Plasma به شمار میرود (جهت اطلاع از مقایسه پلاسما و ال ای دی به مقاله ای که پیش تر تحت عنوان "Plasma یا LCD: کدامیک بهتر است؟" منتشر شده بود مراجعه کنید)
از طرفی تفاوت چندانی بین Edge-LED با و بدون Local Dimming وجود ندارد و در برخی موارد کیفیت LCD TVهای CCFL از Edge-LED ها بهتر است. البته کیفیت تصویر مدل با مدل متفاوت است ولی نباید انتظار تصویر بسیار متفاوتی را از Edge-LED ها داشته باشید.
اگر تلویزیون خود را درست تنظیم نکنید LED با CCFL تفاوتی نخواهد داشت.
شما میتوانید بهترین تلویزیون HDTV دنیا را با جدیترین فناوریهای دنیا داشته باشید ولی اگر آن را درست تنظیم نکنید تصویر خوبی را نخواهید داشت برای کالیبره کرده تلویزیون خود به راهنمایی که پیش تر تحت عنوان "5 راه برای تنظیم تصویر تلویزیون" منتشر شده بود مراجعه نمایید.
پس LED TV همان LCD TV هستند با این تفاوت که بجای نور فلورسنت از LED برای ایجاد نور استفا
ده میشود.
میانگین مصرف LED TV ها کمتر از LCDهای معمولی است بصورت میانگین LED TV ها حدود 101 وات و LCD TV ها حدود 111 وات برق مصرف میکنند و هر چه روشنایی تصویر بیشتر شود انرژی بیشتری مصرف میشود در مجموع مقدار مصرف انرژی در LED TV ها خیلی بیشتر از LCDهای معمولی نیست ولی زمانی که LCD TV ها را با Plasma TV ها مقایسه کنید اختلاف قابل ملاحظه است و Plasma TV ها تقریبا دو برابر LCD TV ها برق مصرف میکنند.
تعمیرات تلویزیون در مشهد
همه چیز در باره ال سی دی و پلاسما
نحوه نگهداری و میزان مصرف برق در تلویزیونهای ال – سی – دی و پلاسما
طول عمر صفحه تصویرپلاسما چقدر است؟
بطور معمول 30000 ساعت است.
مصرف برق تلویزیون پلاسما چقدر است؟
400 وات
مصرف برق تلویزیون ال سی دی چقدر است؟
150 تا 250 وات
طول عمر صفحه تصویر ال سی دی چقدر است؟
60000 ساعت است.
تلویزیون پلاسما در چه دماهایی میتواند کار کند؟
تلویزیون پلاسما میباید اطرافش بادخور داشته باشد و در محیط با دمای کمتر از 35 سانتی گراد کارکند. دریچه تهویه آن را هرگز نبندید و نپوشانید. تلویزیون پلاسما راهرگز روی رادیاتور شوفاژ نصب نکنید.
آیا تلویزیون ال سی دی هم مانند تلویزیون پلاسما به دستگاه تهویه نیاز دارد؟
خیر. به تهویه نیاز ندارد.
آیا میدانهای الکترومغناطیسی میتواند تصویر ال سی دی را خراب کند؟
به خاطر وجود نیمه رساناها تا حدودی تصویر خراب میشود.
آیا میدانهای الکترومغناطیسی میتواند تصویر پلاسما را خراب کند؟
خیر. تلویزیون پلاسما به میدانهای الکترومغناطیسی حساس نیست.
آیا تلویزیون ال سی دی هم مانند تلویزیون لامپی ممکن است بسوزد؟
چنانچه تصاویر ویدئویی و تلویزیونی برای مدت طولانی مثلا یک ساعت و بیشتر فریز (یا ثابت نگهداشته) شود.ممکن است دیگر تصاویر محو نشود و ماندگار شود. نیز از کارکرد طولانی تلویزیون با یک مد تصویر بپرهیزید.
روش صحیح تمیزکردن تلویزیون ال سی دی و پلاسما چگونه است؟
هر از گاهی قسمت تهویه را گردگیری کنید.صفحه تصویر را هرگز با مواد شوینده یا شیمیایی قوی پاک نکنید. بهتر است از پارچه نخی نرم استفاده کنید.
صفحه تصویر پلاسما چگونه کار میکند ؟
صفحه تصویر پلاسما از چندین سلول حاوی گاز نجیب تشکیل میشود. هر سه سلول جدا از هم یک نقطه تصویر را نمایش میدهد. با اعمال ولتاژ به این سلولها نور ماوراء بنفش تولید شده و به لایه فسفر دیواره سلول تابیده و با تحریک پیکسلها، رنگهای سرخ، سبز و آبی پدید میآید.
صفحه تصویر ال سی دی چگونه کار میکند ؟
صفحه تصویر ال سی دی از دو صفحه شیشه ای به شکل یک محفظه تشکیل شده که در میان آن کریستال مایع وجود دارد. هر پیکسل به یک الکترود پیوند دارد. از طریق نورهای بازگشتی یاد شده در بالا، نور از صفحه شیشه ای پشتی ( بسته به ولتاژ اعمال شده به الکترودها) از طریق کریستال مایع، نور کم یا زیادی را به صفحه شیشه ای جلویی منتقل میکند و بدین ترتیب تصاویر رنگی نمایش داده میشود. هر پیکسل از پیکسلهای کوچکتر موسوم به ساب پیکسل به رنگهای سرخ، سبز و آبی تشکیل شده و به صورت فیلتر عمل میکند. با مدار فرمان دیگری برحسب مقدار ولتاژ اعمال شده میتوان فیلتر رنگ مناسبی را فعال کرد.
بهترین سایز تلویزیون ال سی دی برای اتاقهای 12 مترمربع از نظر بهداشت چشم، صرفه جویی انرژی و قیمت کدام است؟
32 اینچ.
ایمنی و بهداشت در برق
تفاوتهای نمایشگر پلاسما و LCD
تفاوتهای نمایشگر پلاسما و LCD
تلویزیونهای LCD و پلاسما گرچه به لحاظ ظاهری خیلی به شبیه اند ؛ اما واقعیت این است که این دو نوع تلویزیون با هم تفاوت هایی دارند که در ادامه به آن پرداخته میشود. روند رو به رشد تولید تلویزیونهای LCD و پلاسما به جای مونولوگ ها نشان از وجود این تفاوت ها دارد.
LCD Liquied Crystal Display و یا به عبارت ساده تر صفحه نمایش با تکنولوژی کریستال مایع به این صورت عمل میکند که ذرات ریز کریستال مایع در میان دو صفحه شیشه ای تخت به صورت اصطلاحا «ساندویچ شده» قرار میگیرند که با تغییر اندازه جریان الکتریکی وارده به کریستال ها تصویر نهایی شکل میگیرد.
اما تکنولوژی شکل گیری تصویر در نمایشگرهای پلاسما نسبت دوری با اتفاقی که در لامپهای فلورسنت رخ میدهد، دارد. به این نحو که صفحه نمایش از چند سلول تشکیل شده است که در هر سلول دو صفحه مجزای شیشه ای وجود دارد که این دو صفحه توسط یک شکاف از یکدیگر جدا شده اند، در درون این شکاف ترکیب گاز نئون – زنون (Neon - Xenon) قرار میگیرد که در حین ساخت دستگاه این گاز به فرم مایع (Plasma) در میآید و هنگامی که تلویزیون مورد استفاده قرار میگیرد این گاز باردار شده و فسفر قرمز، آبی و سبز تولید میکند که این نیز در نهایت موجب شکل گیری تصویر میشود که به هر واحد این فسفرهای رنگی در اینجا پیکسل گفته میشود.
مزایای پلاسماها بر LCDها:
شاید بزرگ ترین عامل برتری پلاسماها علاوه بر عامل قیمت، توانایی آنها در به نمایش درآوردن کامل رنگ مشکی است، چیزی که بزرگ ترین نقطه ضعف LCD ها است تا جایی که تقریبا هیچ LCD پیشرفته ای نیز قادر به نمایش کامل رنگ مشکی نیست و در هر حال مقداری نور از پس زمینه به بیرون تراوش میکند.
دومین عامل برتری پلاسماها
زاویه دید نسبتا بالای آنها نسبت به رقیبان LCD خود است که در اینجا با فاصله گرفتن از یک پنل LCD کیفیت تصور به نمایش در آمده کم کمرو به افول میرود در حالی که این موضوع در مورد پلاسما ها تقریبا ثابت است که این مورد نیز مشابه بقیه موارد این قسمت با پیشرفت سریع LCDها رو به بهبودی است.
سومین مورد برتری پلاسماها
در توانایی نمایش با کیفیت رنگ ها است. جایی که باز هم همان تراوش نور از پس زمینه LCDها بر کیفیت رنگهای به نمایش درآمده تاثیر دارد. ممکن است این نکته را نیز شنیده باشید که LCDها در توانایی دنبال کردن تصاویر سریع (مثلا در یک فیلم حادثه ای با فریمهای سریع)، کند عمل میکند و سایه تصویر قبلی روی تصویر فعلی تاثیرگذار است که این نکته مربوط به پنلهای نسبتا قدیمی LCD است که با کاهش زمان پاسخگویی LCDها این نکته نیز مرتفع شده است و اما میرسیم به بزرگ ترین عامل برتری پلاسماها بر پسر عموهای LCDشان و آن هم چیزی نیست مگر قیمت! پلاسماها مخصوصا در سایزهای بالا قیمت بسیار پایین تری را نسبت به LCDها ارائه میکنند، مثلا یک پلاسمای 42 اینچی در حدود 30 درصد بزرگ تر از یک LCD با اندازه 37 اینچ است در حالی که هر دو قیمتی تقریبا مساوی دارند (چیزی نزدیک 2میلیون تومان.)
مزایای LCDها بر پلاسماها:
LCD ها قادر به نمایش پیکسلهای بیشتری نسبت به پلاسماهای هم سایز خود هستند. علاوه بر آن مصرف برق LCD ها نسبت به رقیبان پلاسمای خود در حدود 30 درصد کمتر است. همچنین وزن آنها نیز بسیار کمتر از پلاسماها است که این موضوع حمل و نقل و نصب دیواری آنها را آسان تر میکند.
طول عمر LCDها نیز بالاتر از رقیبان پلاسمای خود است (که این نسبت در مورد پنلهای قدیمی پلاسما بیشتر مشهود بوده که عمری در حدود 20هزار ساعت و طی 7سال، روزی 8ساعت داشتند، اما در LCD ها، طول عمری حدود 60 هزار ساعت دارند) که با تولید پلاسماهای پیشرفته این نسبت به طرز مشهودی بهبود یافته است و به این رقم نزدیک شده است.
نکته دیگر در مورد ضعفهای پلاسما در قبال LCD پدیده ای است به نام جاافتادگی تصویر (Burn-in) که طی آن اگر تصویری به مدت طولانی روی صفحه ثابت باشد، سایه این تصویر تا مدت ها روی صفحه نمایش باقی میماند که به لطف پیشرفت فناوری و ویژگیهای پلاسماهای جدید مثل استفاده از Screen Saver این موضوع به حداقل رسیده است.
مساله دیگر این است که نمایشگرهای پلاسما با استفاده از حداکثر سلولهای تصویر (پیکسل) میتواند تصویری واضح تر و شفاف تر ایجاد کند و از دو لایه شیشه ای تشکیل شده که بین این دو لایه، پلاسما تزریق میشود که موجب ایجاد ولتاژ زیاد و تولید اشعه ماورای بنفش میشود که همین اشعه باعث روشنایی و نمایش تصویری با کیفیت عالی میشود.
مهم ترین مزایای نمایشگر پلاسما نسبت به دیگر نمایشگرها این است که روشنایی صفحه توسط نمایشگر کنترل میشود تا چشم بیننده خسته نشود. همچنین زاویه دید 180درجه ای ایجاد میکند که میتوان تصویر را از همه طرف به طور کامل مشاهده کرد. جالب اینکه روشنایی تصویر به طور اتوماتیک با روشنایی محیط تطابق پیدا میکند و در صورتی که در محیط تاریک از آن استفاده شود، به طورخودکار تصاویر را روشن تر به نمایش میگذارد.
تفاوتهای LCD و پلاسما
تفاوتهای LCD و پلاسما
ورود تکنولوژیهای پیشرفته، عرصه ساخت و تولید تلویزیون نسلهای جدیدی از این پدیده را رقم زده است.تغییر جهت تولید تلویزیونهای LCD و پلاسما به جای مونولوگ ها نشان از این امر دارد. تلویزیونهای LCD و پلاسما گرچه به لحاظ ظاهری شباهت هایی دارند و خریدار را دچار سردرگمی میکنند؛ اما واقعیت این است که این دو نوع تلویزیون با هم تفاوت هایی دارند که در ادامه به آن پرداخته میشود:
LCD (Liquied Crystal Display)y و یا به عبارت ساده تر صفحه نمایش با تکنولوژی کریستال مایع به این صورت عمل میکند که ذرات ریز کریستال مایع در میان دو صفحه شیشه ای تخت به صورت اصطلاحا «ساندویچ شده» قرار میگیرند که با تغییر اندازه جریان الکتریکی وارده به کریستال ها تصویر نهایی شکل میگیرد.اما تکنولوژی شکل گیری تصویر در نمایشگرهای پلاسما نسبت دوری با اتفاقی که در لامپهای فلورسنت رخ میدهد، دارد. به این نحو که صفحه نمایش از چند سلول تشکیل شده است که در هر سلول دو صفحه مجزای شیشه ای وجود دارد که این دو صفحه توسط یک شکاف از یکدیگر جدا شده اند، در درون این شکاف ترکیب گاز نئون – زنون (Neon - Xenon) قرار میگیرد که در حین ساخت دستگاه این گاز به فرم مایع (Plasma) در میآید و هنگامی که تلویزیون مورد استفاده قرار میگیرد این گاز باردار شده و فسفر قرمز، آبی و سبز تولید میکند که این نیز در نهایت موجب شکل گیری تصویر میشود که به هر واحد این فسفرهای رنگی در اینجا پیکسل گفته میشود.
مزایای پلاسماها بر LCDها:
شاید بزرگ ترین عامل برتری پلاسماها، توانایی آنها در به نمایش درآوردن کامل رنگ مشکی است، چیزی که بزرگ ترین نقطه ضعف LCDها است تا جایی که تقریبا هیچ LCD پیشرفته ای نیز قادر به نمایش کامل رنگ مشکی
نیست و در هر حال مقداری نور از پس زمینه به بیرون تراوش میکند. دومین عامل برتری پلاسماها زاویه دید نسبتا بالای آنها نسبت به رقیبان LCD خود است که در اینجا با فاصله گرفتن از یک پنل LCD کیفیت تصور به نمایش در آمده کم کم رو به افول میرود در حالی که این موضوع در مورد پلاسما ها تقریبا ثابت است که این مورد نیز مشابه بقیه موارد این قسمت با پیشرفت سریع LCDها رو به بهبودی است.سومین مورد برتری پلاسماها در توانایی نمایش با کیفیت رنگ ها است. جایی که باز هم همان تراوش نور از پس زمینه LCDها بر کیفیت رنگهای به نمایش درآمده تاثیر دارد. ممکن است این نکته را نیز شنیده باشید که LCDها در توانایی دنبال کردن تصاویر سریع (مثلا در یک فیلم حادثه ای با فریمهای سریع)، کند عمل میکند و سایه تصویر قبلی روی تصویر فعلی تاثیرگذار است که این نکته مربوط به پنلهای نسبتا قدیمی LCD است که با کاهش زمان پاسخگویی LCDها این نکته نیز مرتفع شده است.
مزایای LCDها بر پلاسماها:
LCDها قادر به نمایش پیکسلهای بیشتری نسبت به پلاسماهای هم سایز خود هستند. علاوه بر آن مصرف برق LCDها نسبت به رقیبان پلاسمای خود در حدود 30درصد کمتر است. همچنین وزن آنها نیز بسیار کمتر از پلاسماها است که این موضوع حمل و نقل و نصب دیواری آنها را آسان تر میکند.طول عمر LCDها نیز بالاتر از رقیبان پلاسمای خود است (که این نسبت در مورد پنلهای قدیمی پلاسما بیشتر مشهود بوده که عمری در حدود 20هزار ساعت و طی 7سال، روزی 8ساعت داشتند، اما در LCDها، طول عمری حدود 60هزار ساعت دارند) که با تولید پلاسماهای پیشرفته این نسبت به طرز مشهودی بهبود یافته است و به این رقم نزدیک شده است.نکته دیگر در مورد ضعفهای پلاسما در قبال LCD پدیده ای است به نام جاافتادگی تصویر (Burn-in) که طی آن اگر تصویری به مدت طولانی روی صفحه ثابت باشد، سایه این تصویر تا مدت ها روی صفحه نمایش باقی میماند که به لطف پیشرفت فناوری و ویژگیهای پلاسماهای جدید مثل استفاده از Screen Saver این موضوع به حداقل رسیده است.مساله مهم دیگر پشتیبانی دستگاه از فرمت HD است که تصاویر با کیفیت را ارائه میکند. برای اینکه از این مورد مطمئن شوید حتما دستگاه شما (پلاسما یا LCD) باید حداقل از رزولوشن 720 در 1280 پشتیبانی کند که این البته شرط لازم است و نه کافی.مساله دیگر این است که نمایشگرهای پلاسما با استفاده از حداکثر سلولهای تصویر (پیکسل) میتواند تصویری واضح تر و شفاف تر ایجاد کند و از 2لایه شیشه ای تشکیل شده که بین این دو لایه، پلاسما تزریق میشود که موجب ایجاد ولتاژ زیاد و تولید اشعه ماورای بنفش میشود که همین اشعه باعث روشنایی و نمایش تصویری با کیفیت عالی میشود.مهم ترین مزایای نمایشگر پلاسما نسبت به دیگر نمایشگرها این است که روشنایی صفحه توسط نمایشگر کنترل میشود تا چشم بیننده خسته نشود. همچنین زاویه دید 180درجه ای ایجاد میکند که میتوان تصویر را از همه طرف به طور کامل مشاهده کرد. جالب اینکه روشنایی تصویر به طور اتوماتیک با روشنایی محیط تطابق پیدا میکند و در صورتی که در محیط تاریک از آن استفاده کنید، به طورخودکار تصاویر را روشن تر برای شما به نمایش میگذارد.باتوجه به ضخامت اندک این نمایشگرها، قابلیت نصب در بهترین و مناسب ترین موقعیت ها را دارند و حتی میتوانید یک نمایشگر پلاسما را روی سقف اتاق قرار داده و در حالی که روی تختخواب استراحت میکنید، فیلم مورد علاقه تان را ببینید.
تکنولوژی درتلویزیونهای پلاسما و LCD وتفاوتهای آنها
تکنولوژی درتلویزیونهای پلاسما و LCD وتفاوتهای آنها
اگر در صدد خرید یک تلویزیون صفحه تخت هستید حتما این سوال را دارید که تفاوت میان یک تلویزیون پلاسما و LCD در چیست.
تفاوت تکنولوژی د رتلویزیونهای پلاسما و LCD
تلویزیون پلاسما و LCD از نظر صفحه تصویر هر دو شبیه یکدیگرند اما از نظرمیزان تخت بودن صفحه و ضخامت با یکدیگر متفاوتند. همان طور که از اسم تلویزیون پلاسما مشخص است در هنگام تشکیل تصویر، سلولهای کوچک گاز توسط ولتاژ الکتریکی باردار میشوند.
طبق تعریف افراد عادی، یک تلویزیون LCD مانند ساندویچی است که کریستالهای مایع بین دو صفحه شیشه ای قرار گرفته اند، تصویر در نتیجه تغییر میزان بار الکتریکی روی کریستالها بوجود میآید .
تلویزیونهای پلاسما و LCD هر کدام دارای نقاط قوت و ضعف متفاوتی میباشند.
تفاوت کیفیت تصویردرتلویزیون پلاسما، LCD و CRT ( تلویزیونهای معمولی )
مهمترین نکته از نظر بیننده در یک تلویزیون چگونگی تصویر است نه آنچه پشت صفحه در حال رخ دادن است و با توجه به این موضوع میتوان گفت هر دو تلویزیونهای پلاسما و LCD دارای تصویرهای خوبی هستند ولی کیفیت تصویر در یک سیستم LCD بهتر است.( اگر چه آخرین نسلهای تلویزیون پلاسما در سطح خوبی قرار دارند ) بهرحال هنوز بعضی از تماشاگران حرفه ای تلویزیون اعتقاد دارند تصویر CRT بهتر است.
یک سوال که همیشه برای خریداران کابل HDMI پیش میآید این است که آیا واقعا تفاوتی بین کابلهای HDMI وجود دارد؟ به خصوص در مواقعی که اختلاف قیمت بسیار زیادی بین چند نمونه کابل HDMI مشاهده میشود. واقعا تفاوت بین کابلهای HDMI در چیست؟
حتما شما هم در هنگام خرید کابل HDMI متوجه شماره ورژنهایی نظیر HDMI 1.3, HDMI 1.4 و … شدهاید. این پسوندها ممکن است خریدار را دچار سردرگمی کند.
ابتدا در رابطه با ۲ ورژن پرکاربرد فعلی HDMI (پورت HDMI) یعنی ورژن ۲٫۰ و ۱٫۴ صحبت خواهیم کرد سپس به طور مختصر به کابلهای HDMI خواهیم پرداخت.
HDMI 1.4
ورژن HDMI 1.4 در سال ۲۰۰۹ معرفی شد و یک بروز رسانی عمده به شمار میرفت. این بروز رسانی پشتیبانی ۳ بعدی، Ethernet، ارتباط صوتی دو طرفه و افزایش پشتیبانی برای استانداردهای فضای رنگی برای اپلیکیشنهای کامپیوتر و عکاسی دیجیتال، را با خود به همراه داشت.ورژن HDMI 1.4 پس از مدت کوتاهی به نسخههای ۱٫۴a و ۱٫۴b ارتقا یافت.
مشخصات:
Ethernet روی HDMI
کانال برگشت صدا ARC، که امکان ارسال و برگشت صدا از تلویزیون به سینمای خانواده را بدون نیاز به کابل اضافی دیگر میدهد
پشتیبانی ۳D، تعریف پروتکلهای ورودی/خروجی برای فرمتهای ویدئو سه بعدی
پشتیبانی از رزولیشن ۴k Ultra HD در ۲۴Hz, 25Hz, 30Hz
افزایش فضاهای رنگ: اضافه شدن پشتیبانی از sYCC601, AdobeRBG, AdobeYCC601 برای گرافیک کامپیوتر و عکاسی دیجیتال
سیگنالینگ در لحظه دادهها بین نمایشگر و منبع، بهینه سازی تنظیمات روی تلویزیون بر اساس محتوا
کانکتور میکرو HDMI
سیستم اتصال خودرو
HDMI 2.0
ورژن HDMI 2.0 در سپتامبر ۲۰۱۳ معرفی شد و یکی دیگر از بروز رسانیهای مهم و عمده HDMI به شمار میآید. در این بروز رسانی پهنای باند به ۱۸Gbps افزایش یافته و پشتیبانی از ویدئوهای ۴Kو قابلیت ارسال ۲ ویدئو به یک نمایشگر نیز اضافه شده است. پهنای باند نیز افزایش یافته است. همچنین تماشای ویدئوهای ۴K در ۵۰ یا ۶۰ فریم در ثانیه کامل، که برای تلویزیون زنده یا گیمینگ مورد نیاز هست را امکان پذیر میسازد.
به علاوه با HDMI 1.4 شما فقط قادر به تماشای محتوای ۴K در True Color (8-bit color per channel) هستید. اما HDMI 2.0 به شما امکان تماشای محتوای ۴K با Deep Color (10 or 12-bits per channel) را میدهد.
همان طور که در جدول بالا مشاهده میکنید HDMI v2.0 تغییرات قابل ملاحظهای نسبت به نسخههای پیشین خود دارد که فهرستوار به ویژگیهای جدید آن اشاره میکنیم.
۴K Ultra HD در ۵۰/۶۰Hz، به عنوان مثال، ۲۱۶۰p50 و ۲۱۶۰p60، وضوح چهار برابر بیشتر از ۱۰۸۰p60
پشتیبانی تا ۳۲ کانال صدای دیجیتال غیرفشرده (در مقایسه با HDMI 1.4 با پشتیبانی از ۸ کانال)
پشتیبانی از نمونههای صوتی تا ۱۵۳۶kHz
تحویل همزمان دو جریان ویدئو به چند کاربر (روی یک صفحه نمایش)
تحویل همزمان چند جریان صدا به چند کاربر (تا چهار)
پشتیبانی از نسبت تصویر ۲۱:۹
همگامسازی دینامیک جریان ویدئو و صدا
پسوندهای CEC اضافه شده برای ریموت کنترلها
با اینکه HDMI v1.4 از رزولیشین ۴K پشتیبانی میکند، اما همانطور که از نام ۴K پیداست، چهار برابر رزولیشن ۱۰۸۰p Full HD است و در واقع نیاز به پهنای باند بیشتری نسبت به مشخصات HDMI 1.4 فعلی دارد. در حالی که HDMI 1.4 دارای عملکرد ۱۰٫۲Gbps است، اما این میزان فقط برای نمایش رزولیشن ۴K با ۳۸۴۰×۲۱۶۰ پیکسل در ۲۴، ۲۵ و ۳۰Hz یا نمایش کامل ۴K یعنی ۴۰۹۶×۲۱۶۰ در ۲۴Hz کافی است. ۲۱۶۰p در ۲۴Hz و ۲۱۶۰p در ۳۰Hz ممکن است به اندازه کافی برای پخش فیلم خوب باشد، اما آنها فاقد فرکانس ۵۰/۶۰Hz مورد نیاز برای پخش برنامههای ۴K تلویزیون و بازیهای Ultra HD هستند. همچنین HDMI 1.4 فقط از عمق رنگ ۸bit در ۴K پشتیبانی میکند. اما HDMI 2.0 این مسئله را بهبود بخشیده و از عمق رنگ ۱۰ تا ۱۲bit در رزولیشین Ultra HD پشتیبانی میکند.
مانند نسخه ۱٫۴ ورژن ۲٫۰ نیز به دو نسخه ۲٫۰a و ۲٫۰b ارتقا پیدا کرد.از ویژگیهای این ۲ نسخه میتوان به پشتیبانی از HDR و HLG و طیف رنگ گسترده BT.2020 اشاره نمود.
حال با توجه به توضیحات ارائه شده به سراغ کابلهای HDMI برویم.
خدمات تخصصی تلویزیون ال جی و سامسونگ در فنی کار مشهد بصورت کاملا تضمین شده است بیشترین خرابی تلویزیون مشگلات قطعات الکترونیکی است شامل برد تغذیه، بک لایت، برد تیکان است، به هیچ عنوان از مواد شوینده به صفحه تلویزیون خود نزنید که باعث سوختگی کابلهای صفحه نمایشگر میشود. دو کمپانی سامسونگ و ال جی از بهترین تولید کنندگان تلویزیون در دنیا هستند که در ساخت محصولات خود از تکنولوژیهای پیشرفته و به روزاستفاده میکنند استانداردهای شرکتهای ال جی و سامسونگ سبب شده تاتعمیرات آن دستگاها هم تنها از دست نیروی متخصص و باتجربه و حرفه ای برآید که با جدیدترین تکنولوژیهای بکار رفته در ساختار پیچیده مدلهای جدید تلویزیون ها اشنایی کامل داشته باشند که ما این نیروی را به کارگیری نمودیم و در اختیار مشتریان عزیز قرارنهادیم ما قدر و منزله مشتری و تلویزیون شمارا میدانیم و لازم به نگرانی نیست ما تمامی مدلهای تلویزیونهای سامسونگ و ال جی را از قبیل 4k HD lcd led oledوplasmaوغیره را درتمامی سایزها مختلف پوشش داده و تعمیر میکنیم معمولاً بک لایت و بخش پاور و صفحه نمایش و پورت صدا و تصویر و ریموت کنترل در معرض خرابی قرار دارند باتماس شما با ما بصورت شبانه روزی از خدمات فنی کار مشهد استفاده نمایید 09914113664
دراین مرکز سالهاست به صورت کاملاتخصصی تعمیر و نصب تلویزیونهای سامسونگ و ال جی را درمحل منزل و محل کار مشتریان محترم به لطف خداوند انجام میدهیم و متخصصان فنی کار مشهد در سریعترین زمان ممکن وبا هزینه مقرون به صرفه تراز سایر شرکتها مشگل تلویزیون ال سی دی یا ال ای دی پلاسما شمارا برطرف مینمایند
گالری تصاویر محصول
تصاویر
بیشتر