menusearch
fanikarmashhad.ir

نصب سردخانه مشهد | 09914113664 | ساخت سردخانه مشهد |تعمیر سردخانه در مشهد | تعمیرکار سردخانه مشهد |

جستجو
صفحه اصلی
شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ ۷:۴۶:۵۱
پنج شنبه پانزدهم خرداد ۹۹
(32)
(4)
نصب سردخانه مشهد | 09914113664 | ساخت سردخانه مشهد |تعمیر سردخانه در مشهد | تعمیرکار سردخانه مشهد |

تعمیرات تخصصی نصب اجرای سردخانه های ثابت و متحرک را به ما بسپارید.

ساخت و نصب سردخانه های بالاصفر و زیرصفر. ساخت بدنه ساندویچ پانل

 

تعمیرات سردخانه مشهد

ما پروژهای سردخانه ای شمارا به بالاترین کیفیت و مناسبترین قیمت ها تجهیز مینماییم و ضمانت مینماییم

شما هم اکنون وارد مجموعه فنی کارمشهد شده اید ازینکه مارا برای خدمات سردخانه خود انتخاب نموده اید کمال تشکر داریم،

تیم تخصصی فنی‌کار‌مشهد آماده خدمات به تمامی نقاط ایران عزیز است حوزه فعالیت این مرکز در تمامی شهرهای استان خراسان در الویت و تمام نقاط ایران عزیزمان را در برمی‌گیرد در نهایت ما بهترین ساندویچ پانل ها و ابزارهای برودتی را جهت دستگاه ها و برترین تعمیر کاران را به کار گیری کرده ایم تا باکیفیت ترین خدمات به شهروندان ارائه دهیم،

​نصب و تعمیر سردخانه های زیر صفر و بالای صفرمشهد 09914113664

تعمیرکار و نصاب سردخانه مشهد نصاب تابلو برق سردخانه در مشهد

تعمیرکار سردخانه مشهد

 

مجموعه فنی کار مشهد با آگاهی از دانش صنعت تبرید و تکنولوژی های جدید در پی هدفی مشخص و تعیین شده برای خود در سایت فنی کار مشهد باتوجه به تجربه نسبتا طولانی خود در دستیابی به خدمات خوب و ارزنده به شما مشتریان محترم همواره کوشیده است تا برترین ها را برای مشتریان خود به ارمغان بیاورد.

مجموعه فنی کار مشهد کوشیده تا سیستم های برودتی زیر صفر و بالای صفر

در سردخانه های صنعتی و تجاری در مدل سیکل سرمایشی تراکمی فریونی

نصب محاسبه و اجرا کند ما از سیستم های تبرید تراکمی تبخیری فریونی استفاده می‌کنیم مجموعه فنی کار مشهد نوع فریونی تراکمی تبخیری را مورد تبادل اطلاعات قرار میدهد .سیکل مکانیکی سردخانه فریونی از چهار قطعه اصلی کمپرسور کندانسور شیر انبساط اواپراتور تشکیل شده است. سیکل تبرید سردخانه دارای سه مسیر لوله است یک خط رانش دو خط مایع سه خط مکش ،خط رانش از خروجی کمپرسور شروع میشود و تا ورودی کندانسور ادامه دارد و در این مسیر مبرد بصورت گاز فوق گرم سوپر هیت و فشار بالا وجود دارد ولی خط مایع از خروجی کندانسور تا ورودی شیر انبساط اکسپنشن حرارتی است .سیال مبرد در اینجا بصورت مایع مادون سرد سابکول و فشار بالا وجود دارد خط مکش از خروجی اواپراتور یا تبخیرکننده تا ورودی کمپرسور ادامه می‌یابد سیال مبرد در این لوله بصورت بخار سوپر هیت اما با فشار پایین وجود دارد که به خط برگشت نیز معروف است

 

 

اگر بخواهیم دمای سردماسازی خوبی داشته باشیم و درجه دمایی بالاتری در مدار دست پیداکنیم باید قانون سیکل تراکمی را رعایت کنیم سوزن شیر انبساط دارای صافی است که بعد از باز کردن شیر نشیمن انرا جرم گیری و شیر را تنظیم مینماییم تا دهانه سوراخ ورودی یخ نزند یخ زدگی ممکن است بر اثر رطوبت یا سرمای بالای باشد که باید سیکل را شستشوی دهیم در غیر اینصورت شیر را تنظیم نماییم شیر اکسپنشن با علامت اختصاریtxv و tev داریم این نوع شیر رایج در سردخانه ها دارای بالب لوله است که از درون بالب از سیال دی اکسید گوگرد یا دی اکسید کربن یا کلرومتیل پر شده است برای جلوگیری از پاشش بیش از حد مایع داخل اواپراتور طراحی شده است متداولا شیر اکسپنشن والو دارای تنظیم است که با تنظیم شیر اکسپنشن میتوان از نفوذ بیش از حد مایع سیال مبرد جلوگیری به عمل آورد توجه داشته باشید اگر مایع مبرد کنترل نشود باعث خرابی های در داخل سیستم مکانیکی کمپرسور ایجاد میشود و هزینهای سنگین در بر دارد، هدف این است با اگاهی و مهارت کافی کلیه خدمات نصب تعمیرات به نحو احسن انجام شود تا سیستم سرمایش شما دچار نقص فنی نشود

عایق های بدنه ساندویچ پانل :هدف اصلی فنی کار مشهد بهینه سازی دما و جلوگیری از ورود گرما از محیط بیرون به داخل کابین دستگاه سرد کننده است انواع عایق های بکار رفته در سیستم های برودتی مانند چوب پشم شیشه پلی استایرن و انواع فوم است در سردخانه ها بیشتر از فوم و پلی اورتان و یونولیت اکاستیو استفاده می‌شود که بین جدار داخلی و خارجی بصورت مایع در کارخانه تزریق میشود و تمام منافذ را پر‌میکند و پس از سردشدن به دیوار می‌چسبد و موجب استحکام و عایق کاری دستگاه میشود اغلب عایق ها را برحسب سیکل برودتی انتخاب میکنند ساندویچ پانل ها برای سیکل بالا صفر از اندازه و ضخامت ۵سانتی متر تا ۱۰ سانتی متر بهره می‌گیرند در سیکل زیر صفر از پنل ۱۰تا ۱۵ سانت استفاده میشود برای مثال کابین محل نگهداری بستنی باید ۱۵ سانت باشد و پنل نگهداری گوشت منجمد ۱۰ سانت هم جوابگو است پس از انتخاب پانل دقت لازم به عمل اورده شود معمولا کابین ها سردخانه باید بصورت کامل ابندی شود تا بهیچ عنوان دما افت و اتلاف انرژی نداشته باشید،

سردخانه چیست؟

به محیطی که برای یک جاهایی یا مکانهایی و یا صنایع سرد سازی که نیازمند سردخانه میباشند تجهیزات تعبیه ونصب مینماییم تا از آن برای سردکردن و منجمد کردن موادغذایی استفاده شود که به ان سیستم سردکننده بزرگ و سردخانه مینمامیم به طور کلی سیستم هایی که بتوانند به ایجاد فضای برودتی بالا جهت نگهداری انواع کالاهای خوراکی از جمله گوشت میوه و مخصوصا مواد غذایی استفاده میشود انجام وظیفه میکنیم به اندازه ای که سیستم های سردکننده و سردخانه ها امروزه از اهمیت بالایی در نگهداری مواد غذایی قرار دارند و به دو مکانیزم زیر صفر و بالای صفر مورد استفاده قرار میگیرد که کوچکترین عیب باعث خساراتی اقتصادی بزرگ و سنگین میشود بطور کلی برای داشتن یک سیکل سالم همواره باید دستگاهاوتجهیزات را مورد بررسی و تست قرار داد در چنین شرایطی انتخاب یک تیم خدماتی و نصاب در اجرای رااندازی تعمیر و نصب سردخانه بسیار مهم است ازاین رو خدمات نصب تعمیر رااندازی سردخانه خود را به مجموعه فنی کار مشهد باخیالی آسوده بسپارید.

نکاتی در مورد نگهداری سردخانه:

اجزای سردخانه بسیار حائز اهمیت هستند پس در حفظ و راهبری سیکل سرماسازی باید تدابیری اندیشیده محافظت هایی شود تا هزینه‌های بالایی متحمل نشوید یکی از نکات مهم راهبردی در تعمیرات و نگهداری سردخانه محافظت از اجزای برقی کمپرسور و فن ها سیستم است استفاده از تابلوهای برق با محافظت بالا بسیار مهم و تاثیرگذار است ازین روی انتخاب تابلوبرق اصلی ترین جز از کل است در تابلو برق حتما کنترلر های کمپرسور و فن ها جدا جدا باید نصب گردد کنترل بار شدت جریان برای هرقسمتی از سیکل الکتریکی باید جداگانه نصب گردد و دقت ان نباید بیشتر از ۲۰درصد باشد اختلاف بین فازها همواره باید بررسی گردد و پارامترها لحظه به لحظه چک شود ازین روی داشتن یک مهندس برق حرفه ای الزامی است که شما میتوانید بصورت رایگان از مجموعه فنی کار مشهد مشاوره و راهنمایی بگیرید

بعضی از مفاهیم دما و برودت

دمای اشباع چیست؟

شرایطی از دمای و فشار که در ان مایع و بخار یک ماده بصورت همزمان وجود داشته باشد شرایط اشباع خوانده میشود دمای اشباع برای اب در سطح دریا ۲۱۲درجه فارنهایت است با افزایش فشار دمای اشباع نیز افزایش یافته و با کاهش فشار دمای اشباع نیز کاهش می‌یابد.

این موضوع درمورد مبردها مصداق دارد به عنوان مثال نقطه جوش مبرد R22 در فشار 76psi برابر با 45درجه فارنهایت است و این نقطه جوش با کاهش و یا افزایش فشار تغییر میکند چنانچه بخار ماده ای در فشار اشباع خود دارای دمایی بیش از دمای اشباع باشد بخار مورد نظر فوق داغ یا سوپر هیت خوانده میشود به عنوان مثال چنانچه بخار اب در سطح دریا دمای بیش از 212fو یا مبرد R-22در فشار 76psiدمای بیش از 45fداشته باشد عردور بخار فوق داغ محسوب میشود.

این مجموعه قادر است کلیه خدمات از صفر تاصد نصب راهبری سردخانه های زیر صفر و بالای صفر را به صورت اصولی و تضمینی با نیروهای آموزش دیده به حول قوه الهی انجام دهد چون ما دراین مرکز از مهندسین باتجربه و تحصیلکرده استفاده کرده ایم.

نکته بعدی انتخاب کندانسور و یا چگالنده در سیکل سرماسازی است که در فرایند سرمادهی بسیار بااهمیت است هرچقدر قدرت کمپرسور باشد کندانسور را بیشتر از قدرت نامی کمپرسور انتخاب و نصب میکنند چرایی که در فصل گرما دچار افت دما نشوند چگالنده هرچقدر بتواند مایع خاصل از کمپرس داخل خودرا خنکتر نماید سیال مبرد بهتر میتواند داخل تبخیر کننده فعالیت نماید و به از تبدیل شود در انتخاب کندانسور ها به شرکت سازنده و نوع لوله و فین ها دقت زیادی شود نوع فن بکارگرفته شده و جانمایی لوله های ارزش کارتان را بالامیبرد نکته بعدی انتخاب نوع اواپراتور است که نیازی نیست حتما قدرت بالاتری از کمپرسور داشته باشد همینکه استاندارد لوله‌های بکار رفته داخل شبکه متناسب باشد کفایت میکند و نوع المنت و جانمایی اکسپنشن اختصاصی در بخش مهم یک اواپراتور است اغلب اواپراتور ها از نوع نورمالیته اکسپنشن هستندو سازگاری باهمه مدل اکسپنشن را دارند،اکسپنشن عضو مهم یک اواپراتور محسوب میشود ازین روی سعی بر این شود از نوع اکولایزر دار دانفوس‌انتخاب شود دردومدل تی ایکس است زیراکه نوع پاشش و سوزن از جنس مرغوب است در تنظیمات یک شیر اکسپنشن معمولی به پیچ تنظیم برمی‌خوریم که تنظیم کننده مقدار پاشش گاز داخل سیلندر را برعهده دارد که با تابانیدن به جهت عقربه های ساعت کم‌و‌خلاف این واقع زیاد میشود که حتما فشار دیسشارژ را با گژ درجه چک‌ کنید نوع سوزن داخل شیر بستگی به نوع سیکل دارد که زیر صفر یا روی صفر باشد و چه تناژ برودتی باشد که متناسب با همان ظرفیت تغییر میکند کار اکسپنشن والو میزان تزریق مبرد به میزان دما و فشار تنظیم و متعادل سازی میکند و همیشه میزان پاشش گازمایع مبرد به میزان دما و فشار لاین مایع هم بستگی دارد شیر انبساط از ۳بخش هدر، پوسته، سوزن تشکیل شده است در موقع خاص شیر انبساط از نوع اکولایزر دار، متعادل کننده باید انتخاب و نصب شود از خروج اواپراتور یه لوله به قطر ۱/۴به شیر وصل می‌شود تا میزان پاشش مبرد دقیقتر انجام شود کار اکولایزر ثبت فشارهای خارجی برشیر و متعادل سازی مبرد سوپر هیت است شیر اکسپنشن اکولایزر دار معمولا بهتر از نوع معمولی در تشخیص میزان ورود مبرد سیال به تبخیرکننده کارایی دارد و موحب تبدیل حالت مایع به بخار هم میشود نوع پر مصرف شیرسوزهای ترموستاتیک میتوان نام برد به محض روشن شدن کمپرسور و باز شدن خط مایع توسط شیر الکتریکی مبرد شروع به فعالیت میکند فشار و دما در سیال مبرد تغییر میکند و فشار درون اواپراتور از طریق مبرد درون خود به و شیر اکسپنشن دبی ورودی خود را کنترل مینماید و به شدت افت پیدا میکند اگر سوزن مدل تی ایکس ۵ را تنظیم نشده نصب نمایید و ( به هیچ عنوان دستکاری سوزن والو خودداری نمایید ) روی سیستم مکانیکی و خط مایع فشار وارد مینماید و کمپرسور دچار شکستگی شاتون میشود پس حتما سوزن در زاویه ۳۳ میلی متر از نقطه پوینت خود باشد تا فشار بر کمپرسور متناسب با خط گرم باشد اگر برای روی صفر مدار را بسته اید حتما در حالت شارژ و تزریق گاز اکسپنشن والو را چک و سایت گلاس را زیر نظر بگیرید در قدرتهای بالا یک سهل انگاری هزینهای سنگین به وجود می‌اورد به خاطر داشته باشید حتما تخصص کافی برای انتخاب سوزن را برخوردار باشید و یا با مشاوران مجموعه فنی کار مشهد پرسمان کنید تا تجهیزات دچار نقص نباشد انتخاب سیکل سرمایشی بسیار مهم و تاثیر گذار است پس در انتخاب لوله اتصالات حتی به اندازه قدرت کمپرسور و سیکل ظرفیت بندی کنید هرگز حجم کوچکتر و کمتر از قدرت کمپرسور نصب نکنید برای مثال خروجی کمپرسور ۲/۱،۸ است شما هیچگاه کمتر از حجم ۲/۱،۸ روی مدار نصب نکنید و همینطور بالاتر از حجم همیشه انبساط انقباض لولها را درنظر بگیرید برای هرفصل ،همیشه متناسب عمل کنید زیرا حجم کم باعث کمتر شدن راندمان برودت و حجم بالا نا تعادل بودن سیکل میشود ما در مجموعه فنی کار مشهد سعی براین داشته ایم با تخصص و تجربه و دانش که بروز داریم از بهترین نوع و بروزترین سیستم های سرمایشی برای شما عزیزان استفاده نماییم

 

تعمیر سردخانه مشهد

انواع کمپرسورها:

کمپرسور تراکمی

کمپرسور اسکرال

کمپرسور سیلندر پیستونی

کمپرسور اسکرو

کمپرسور خطی

کمپرسورها در دو نوع هرمتیک و سمی هرمتیک تولید میشود

کمپرسور در سیستم سرمایش تراکمی سردخانه ای دارای دو عملکرد مهم است

اول کاهش فشار و خارج کردن بخار مبرد از اواپراتور و دوم افزایش فشار در اثر تراکم و افزایش دمای بخار مبرد در سمت دهش بیش از دمای سیال واسط اب یا هوا که قرار است موحب تقطیر مبرد در کندانسور یا چگالنده شود کمپرسور در کانون مرکز یک سیکل تراکمی قرار میگیرد و به همان اندازه که عملکرد آن متناسب با کندانسور موجب چگالش میشود به همان مقدار در ارتباط با اواپراتور موجب مکش و کاهش فشار میگردد بنابراین کمپرسور علی رغم نامی ک دارد عملکرد دوسویه داشته و در هر دو سمت فشار ضعیف و قوی نقش اساسی بازی میکند کمپرسور ها نیز مانند پمپ ها نیازمنده عامل تحریک برای گردش سیال مبرد هستند ازاین روی در سردخانه های تراکمی عامل گردش بطور معمول موتور الکتریکی کمپرسور است اما در برخی سردخانه ها اعم از سیلندر پیستونی یا دوار از موتورهای احتراقی میتوان استفاده کرد ضریب کارایی کمپرسورهای به وسیله موتور احتراقی گازسوز به گردش در میایدبه مراتب کمتر از کمپرسور ها با عامل الکتریکی است درحالی ک ضریب کارایی با کمپرسور سیلندر پیستونی با موتور الکتریکی 2.7تا3.5 برای کمپرسور های دوار پیچی و گریز از مرکز با موتور الکتریکی 4.7است 

کمپرسورهای سیلندر پیستونی از رایج‌ترین کمپرسورهایی است که در سردخانه های تراکمی مورد استفاده قرار میگیرد این نوع کمپرسور ها ساختار مشابه موتورهای احتراقی درون سوز دارد بااین اختلاف ک خود محرک نبوده و فاقد سیستم جرقه هستند. عمل تراکم در سیلندر و به وسیله جابجایی منظم پیستون ک خود به وسیله شاتون به میل لنگ یا کران شافت متصل شده است انجام میشود نیروی الکترومغناطیسی موتور به عنوان عامل محرک به میلنگ وارد میشود میلنگ حرکت دورانی را به حرکت خطی رفتو برگشت کرده و این حرکت از طریق شاتون به پیستون منتقل می‌شود هنگام ک پیستون به سمت پایین حرکت می‌کند با ایجاد خلا نصبی در محفظه سیلندر موجب باز شدن سوپاپ سمت مکش میشود و گاز و یا بخار مبرد به داخل سیلندر کشانده میشود و با حرکت مجدد پیستون به بالا عملکرد تراکم آغاز گشته و سوپاپ مکس بسته میشود و با رسیدن پیستون به بالاترین نقطه خود سوپاپ دهش باز شده و گاز متراکم که اینک دارای دمای بیشتری نیز شده است از فضای سیلندر خارج میگردد

 

به متخصصین ما برای انجام هرگونه از خدمات نصب پنل سردخانه های ثابت و متحرک و زیر صفری و بالای صفری از قبیل سرویس سردخانه، تعمیر سردخانه ، نصب تابلو برق اجرا و نصب سردخانه تعمیر کمپرسور حساب کنید ما دارای مهارت و سالها تجربه کاری درخشان میباشیم.

کیفیت خدمات ماعمل ماست با ارایه بهترین خدمات توانسته ایم با انجام حرفه ای ترین خدمات سردخانه اعتماد مشتریان را به خود جلب کنیم

درصورتی که به فکر راه اندازی سردخانه با سیکل فریونیهستید و به دنبال یک تیم نصاب سردخانه ماهر جهت اجرا سردخانه می‌گردید و یا اینکه سردخانه دارید و نیاز به تعمیر و سرویس سردخانه دارید باید عرض کنیم که ما در این مرکز دارای تعمیرکاران نصابان و مهندسین سردخانه فریونی متخصص و با تجربه بسیار بالا هستیم و قیمت های بسیار مناسبی را در زمینه نصب سردخانه به مشتریان خود می‌دهیم تا بتوانیم در این شرایط اقتصادی کلیه درخواست های مشتریان را پاسخ و در نهایت انجام دهیم. ما به عنوان اولین مرکز تخصصی در زمینه راه اندازی سردخانه سرویس سردخانه و تعمیر سردخانه فریونی خدمات بسیار متنوع و مشتری محوری را برای شما عزیزان ارائه نماییم چراکه اعتقاد داریم در صورتی که برای اجرا نصب سرویس و تعمیرات سردخانه موفق و با قیمت مناسب و بدون اشکال کار را انجام دهیم مشتری با رضایت کاملی که دارد

در اینجا پاره ای توضیحات میپردازیم
سیکل سرمایش برودت متشکل از کمپرسور کندانسور اواپراتور تابلو فرمان است که باید باهمدیگر سازگار باشند تا سرمازایی بالایی تولیدکنند ودر یک محیط ایزوله که توسط ساندویچ پنل محافظت شده منتشر دهد تابلو برق و نقش فرماندهی و حفاظت را برعهده دارد که خیلی حائض اهمیت است که حتما باید از قطعات و حفاظت های خوبی برخوردارباشد مثلا تابلوی سه فازی که درداخلش کنترل بار و کنترل حد و کنترل فاز ضعیف و یا نامناسبی داشته باشد به هیچ عنوان نمیتواند فرمانده خوبی برای متعلقات سیکل سرمایشی باشد ازین روی حتما بامجموعه فنی کار مشهد که متخصصان کاربلد ذبده درخود دارد مشورت بگیرید بارها شاهد ان بوده ایم که روغن نامرغوب درداخل کمپرسورها ریخته شده و باعث خرابی ۱۰۰درصدی شده است زیرا:

خروج روغن ازکمپرسور چیلر ،کمپرسور سردخانه، معضلات عدم بازگشت خسارات سنگینی در پی میگذارد

عدم بازگشت روغن کمپرسور در سردخانه های تراکمی یکی از بزرگترین معضلات در سیکل های تبرید تراکمی است.
در اجرای خطوط لوله کشی باید به این نکته دقت نمود تله روغن نصب شود که لوله کشی مدار تبرید علاوه برآنکه هدایت سیال مبرد را در مدارتبرید به اسانی تسهیل دهد، و وظیفه هدایت صحیح روغن در جهت جریان مبرد را نیز دارا است. روغن کمپرسور در هنگام خروج گاز داغ مبرد از کمپرسور، با آن مخلوط شده و همراه مبرد خارج میگردد. بنابراین جهت ثابت ماندن سطح روغن کمپرسور،در مقیاس دقیق همواره چک شود و روغن باید بطور یکنواخت در مدار گردش نماید.تا اویل پمپ در کارتر نتیجه خوبی دست پیداکند در نتیجه سایز لوله کشی مدارتبرید باید طوری باشد که سرعت عبور گاز از درون لوله به حدکافی بالا باشد تا بتواند قطرات روغن را با خود حمل کند و توسط اویل سپراتور به کمپرسور برگردد. مبرد در حالت مایع به سادگی و بهسرعت با روغن مخلوط شده و به آسانی روغن را با خود جابجا مینماید اماگاز مبرد به سادگی با روغن مخلوط نمیشود و تنها از طریق تعیین درست سایز لوله کشی و اجرای تله های روغن oil trap و شیبهای مناسب میتوان روغن را به حرکت در جهت جریان مبرد واداشت. در صورت رعایت نکردن این موارد، روغن در نقاط پایین سیستم جمع شده و متوقف خواهد شد و باعث رسوب میشود و مشکلات ناشی ازکمبود روغن در کمپرسور گریبان گیر سیکل تبرید ما خواهد شد.و درنهایت قسمت های مکانیکی دچار اصطکاک میشود و در نتیجه کمپرسور سردخانه گریپاژ میکند خرابی روغن تبرید یکی دیگر از مشکلات سیکل تبرید است که باید میزان اسیدیته و ویسکوزیته روغن حتما چک و پرداخته شود

1- جهت حرکت صحیح روغن هر لوله افقی(در خط رانش و مکش) باید دارای شیب حداقل %1 در جهت حرکت جریان مبرد باشد. لازم به ذکر است، خط مایع احتیاج به شیب ندارد.

2- در خطوط مکش و رانش، که سیال مبرد بصورت گاز ار ۲۲ است، همواره قبل از اتصال به سیکل دارای یک رایزر، و باید یک تله روغن برایش در نظر گرفته شود

چنین تله روغن هایی با خاموش شدن کمپرسور و متوقف شدن جریان حرکت مبرد که باعث جمع شدن روغن موجود در یک رایزر در بخش انتهایی آن میگردد، از برگشت روغن به کمپرسور با اواپراتور جلوگیری مینماید و با عبور مجدد جریان گازمبرد از تله روغن موجود، روغن جمع شده در این قسمت به صورت قطرات ریز در آمده و شروع به بالا رفتن از رایزر مینماید.

3- رایزرهای با ارتفاع بیش از 5/2 متر احتیاج به چنین تلهای خواهند داشت. کمتر از این ارتفاع، عبور روغن کم و بیش انجام خواهد شد.

4- اندازه (طول) تله روغن بهتر است تا حد ممکن (تا حدی که اتصالات اجازه میدهند) کوچک باشد. تا بیش از اندازه روغن در این قسمت انباشته نشود.

5- اگر ارتفاع رایزر بیش از شش نیم متر(بیست فوت) باشد، لازماست که بهازای هر شش متر یک تله جدید ایجاد گردد.

6- جهت انتقال بهتر روغن در مسیر لوله کشی هنگام کاهش قطر لولها، از تبدیلهای غیر هم مرکز به صورتی که قسمت مسطح آن در قسمت پایین قرار گیرد، استفاده شود.

همچنین در ایجاد تله روغن باید دقت کافی شود تا مانعی بر سر راه روغن، جهت ورود به تله وجود نداشته باشد.اویل سپراتور کار برگشت روغن ار خط مایع را برعهده دارد اکر به هردلیلی در خط مایع رانش اویل سپراتور نصب نگردد قطعا در مدتی کوتاه کمپرسور دچار خرابی سیستم مکانیکی میشود برای توضیحات بیشتر به صفحه ۱۲ مجموعه فنی کار مشهد مراجعه شود.

تعمیرات سردخانه در مشهد



اکثر مهندسین و تعمیرکاران سيستمهاي تبريد جهت تشخيص گرفتگي فيلتر /درايـر در خـط مـايع، بـه
اختلاف دماي بین دو طرف فيلتر درایر بسنده مي کنند. به این ترتیب که اگر در دو طرف فيلتر خشکن گاز اختلاف
دمايي بيش از 2°C ايجاد شده باشد يعني فيلتر گرفته است و بايد سیکل شستشوی و تعويض شود
حالا به توضيحات اين موضوع مهم مي پردازيم که اين بـاور هميـشه کارساز نبوده است و حتـي ممکـن
است که فيلتر درایر کاملا گرفته باشد اما اختلاف گرمایی دمايي در دو طرف آن ايجاد نشده باشد
اين پروسه به راحتي با نمودار فشار و انرژ ي (P-h) مبرد قابل توضيح است.نمودار ۱ را در
نظر بگيريد. اين نمودار فشار و انرژي مبرد R22 است کـه يـک سـيکل تبريـد روي آن
نشان داده شده است.
براي ادراک بیشتر، اجمالی از توضيح داده مي شود.
سمت راست اشباع گاز، منطقه گاز فوق داغ است Super-heated vapour
سمت چپ اشباع مايع، منطقه مايع مادون سرد است Sub-cooled liquid
بين دو خط اشباع منطقه دو فازي است Double-phase region
همانطور کـه در توضیحات داده شـده اسـت خطـوط دمـا ثابـت در منطقـه -sub
cooled liquid خط عمودي است. بدين معني کـه اگـر مـايع سـابکول داشـته باشـيم و
فشار آن کاهش يابد، دماي آن تا رسيدن شرايط به نقطه اشباع کاهش نمي يابـد. ايـن
مسئله همان اتفاقی است که در فيلتراتفاق مي افتد. توجه  کنيد که از کندانسور مايع سابکول شده خارج شده و وارد فيلتـر خشکن مـي شـود.
چون اين دمای سابکول است لذا کاهش فشار (در اثر گرفتگي فيلتر) کاهش دمـايي ايجـاد
نمي کند مگر اينکه کاهش فشار به حدي باشد که شرايط مـايع خـارج شـده از فيلتـر در
منطقه دو فازي قرار بگيرد. میتوانید از چشم روئت یا همان سایت گلاس هم پیگیری کنید
مثال عددي : فرض کنيد دماي کندانسور 50°C باشـد و دمـاي مـايع خـارج شـده از
کندانسور 45°C پـس در ايـن حالـت 5°C سـابکول داريـم. حـال بـا توجـه بـه نمـودار ۱
مشاهده مي شود که فشار مايع بايد (2.2bar(a کـاهش يابـد تـا کـاهش دمـا بعـد از

فيلتر ايجاد شود. اگر فيلتر خشکن افت فشاري معادل 2.2bar داشـته باشـد يعنـي کـاملا
گرفته است، اما افت دمايي مشاهده نمي شود.
اما اگر مايع خارج شده از کندانسور سابکول نباشد يعني در شرايط اشباع باشد، کوچکترين
افت فشار سوپر هیت باعث ايجاد افت دما مي شود و گرفتگي فيلتر به راحتي قابل تشخيص است.
تا اينکه براي تشخيص گرفتگي فيلتر رطوبت گیر نبايد فقط به اختلاف دماي دو طرف فيلتـر
خاطرجم بود و علائم ديگري نيز بايد مد نظر قرار بگيرد.

گرما در سیکل برودتی سردخانه

گرما نوعی انرژی است که به واسطه اختلاف دما منتقل می‌شود. گرما در همه جا به میزان کم یا زیاد وجود دارد به عنوان شکلی از انرژی نه می‌توان آن را ایجاد کرد و نه از بین برد، اگرچه سایر اشکال انرژی ممکن است به گرما تبدیل شوند و بالعکس. مهم است که به یاد داشته باشید که انرژی گرمایی تنها در یک جهت حرکت می‌کند. از یک شیء، ماده یا منطقه گرمتر به یک شیء خنک تر.سرما یک اصطلاح نسبی است که به کمبود گرما در یک جسم، ماده یا منطقه اشاره دارد. تعریف دیگری آن را به عنوان فقدان گرما توصیف می‌کند، هنوز هیچ فرآیندی برای دستیابی به "صفر مطلق" ابداع نشده است، حالتی که در آن تمام گرما از هر جسم، ماده یا ناحیه ای حذف می‌شود. از نظر تئوری این نقطه صفر در مقیاس دماسنج فارنهایت 459.69 درجه زیر صفر یا در مقیاس دماسنج سانتیگراد 273.16 درجه زیر صفر خواهد بود.تبرید، یا فرآیند خنک‌سازی، حذف گرمای ناخواسته از یک جسم، ماده یا فضای انتخاب شده و انتقال آن به جسم، ماده یا فضای دیگری است. حذف گرما دما را کاهش می‌دهد و ممکن است با استفاده از یخ، برف، آب سرد یا تبرید مکانیکی انجام شود.

 تبرید مکانیکی، استفاده از اجزای مکانیکی است که در یک " سیستم تبرید " به منظور انتقال گرما چیده شده اند.مبردها، ترکیبات شیمیایی هستند که به طور متناوب فشرده و متراکم می‌شوند و به صورت مایع در می‌آیند و سپس اجازه می‌دهند به بخار یا گاز منبسط شوند، زیرا از طریق سیستم تبرید مکانیکی برای چرخه پمپ می‌شوند.

چرخه تبرید بر اساس اصل فیزیکی شناخته شده طولانی مدت است که یک مایع منبسط شده به گاز گرما را از ماده یا منطقه اطراف استخراج می‌کند. (شما می‌توانید این اصل را با خیس کردن انگشت خود و بالا نگه داشتن آن آزمایش کنید. بلافاصله نسبت به بقیه احساس خنک تر می‌کند، به خصوص اگر در معرض حرکت هوا قرار گیرد. دلیلش این است که مایعی که آن را در آن فرو کرده اید در حال تبخیر است، و همینطور که می‌شود. گرما را از پوست انگشت و هوای اطراف آن خارج می‌کند).

مبردها در دماهای بسیار پایین‌تری نسبت به آب تبخیر می‌شوند یا به نقطه جوش برسند، تا دمای سیکل را باگردش تامین کنند.

سردخانه چیست؟ اصول تبرید اولیه
سردخانه به سادگی وسیله ای است که برای حذف گرما از چیزی استفاده می‌شود. برای مقاصد صنعتی، چیلرها را می‌توان به عنوان یک جزء در یک سیستم مکانیکی پیچیده در نظر گرفت که برای حذف گرما از یک فرآیند یا ماده استفاده می‌شود. برای درک واقعی چیلر، دانش اساسی از اصول اولیه تبرید مورد نیاز است.
مقدمه ای بر تبرید اولیه
قبل از پرداختن به مبانی تبرید، چند تعریف اساسی باید در نظر گرفته شود:
. تبرید مکانیکی، استفاده از اجزای مکانیکی است که در یک " سیستم تبرید " به منظور انتقال گرما چیده شده اند.
. مبردها، ترکیبات شیمیایی هستند که به طور متناوب فشرده و متراکم می‌شوند و به صورت مایع در می‌آیند و سپس اجازه می‌دهند به بخار یا گاز منبسط شوند، زیرا از طریق سیستم تبرید مکانیکی برای چرخه پمپ می‌شوند.
چرخه تبرید بر اساس اصل فیزیکی شناخته شده طولانی مدت است که یک مایع منبسط شده به گاز گرما را از ماده یا منطقه اطراف استخراج می‌کند. (شما می‌توانید این اصل را با خیس کردن انگشت خود و بالا نگه داشتن آن آزمایش کنید. بلافاصله نسبت به بقیه احساس خنک تر می‌کند، به خصوص اگر در معرض حرکت هوا قرار گیرد. دلیلش این است که مایعی که آن را در آن فرو کرده اید در حال تبخیر است، و همینطور که می‌شود. گرما را از پوست انگشت و هوای اطراف آن خارج می‌کند).
مبردها در دماهای بسیار پایین‌تری نسبت به آب تبخیر می‌شوند یا می‌جوشند، که به آن‌ها اجازه می‌دهد تا گرما را با سرعت بیشتری نسبت به آب روی انگشت شما استخراج کنند.
اجزای اساسی سیستم تبرید
وظیفه چرخه تبرید این است که گرمای ناخواسته را از یک مکان خارج کرده و آن را به مکان دیگری تخلیه کند. برای انجام این کار، مبرد از طریق یک سیستم خنک کننده بسته پمپ می‌شود. اگر سیستم بسته نمی‌شد، مبرد را با پخش کردن آن در محیط اطراف مصرف می‌کرد. از آنجایی که بسته است، همان مبرد بارها و بارها استفاده می‌شود، زیرا از چرخه عبور می‌کند و مقداری گرما را از بین می‌برد و آن را تخلیه می‌کند. چرخه بسته در خدمت اهداف دیگری نیز هست. مبرد را از آلوده شدن حفظ می‌کند و جریان آن را کنترل می‌کند، زیرا در برخی از قسمت های چرخه مایع است و در سایر فازها گاز یا بخار است.
بیایید ببینیم که در یک چرخه تبرید ساده چه اتفاقی می‌افتد و به اجزای اصلی مربوطه. دو فشار مختلف در چرخه وجود دارد - فشار تبخیر یا کم فشار در "سمت پایین" و فشار متراکم یا فشار بالا در "سمت بالا". این مناطق فشار توسط دو نقطه تقسیم از هم جدا می‌شوند: یکی دستگاه اندازه گیری است که در آن جریان مبرد کنترل می‌شود و دیگری در کمپرسور است که بخار در آن فشرده می‌شود.
دستگاه اندازه گیری نقطه ای است که ما سفر را از طریق چرخه آغاز خواهیم کرد. این ممکن است یک شیر انبساط حرارتی، یک لوله مویین یا هر وسیله دیگری برای کنترل جریان مبرد به داخل اواپراتور یا سیم پیچ خنک کننده به عنوان مبرد کم فشار و دمای پایین باشد. مبرد در حال انبساط با عبور از اواپراتور تبخیر می‌شود (تغییر حالت می‌دهد) و در آنجا گرما را از ماده یا فضایی که اواپراتور در آن قرار دارد حذف می‌کند.

 

گرما از ماده گرم‌تر به اواپراتوری که توسط تبخیر مبرد در سیستم خنک شده است، می‌رود و باعث می‌شود که مبرد "جوش بیاید" و تبخیر شود و آن را به بخار تبدیل کند. این شبیه تغییری است که وقتی یک سطل آب روی اجاق می‌جوشد و آب به بخار تبدیل می‌شود، اتفاق می‌افتد، با این تفاوت که مبرد در دمای بسیار پایین‌تری می‌جوشد.
اکنون این بخار کم فشار و دمای پایین به سمت کمپرسور کشیده می‌شود و در آنجا به بخاری با دمای بالا و فشار بالا فشرده می‌شود. کمپرسور آن را به کندانسور تخلیه می‌کند تا بتواند گرمایی را که در اواپراتور گرفته است، از دست بدهد. بخار مبرد در دمای بالاتری نسبت به هوای عبوری از کندانسور (نوع خنک کننده با هوا) قرار دارد. یا آب عبوری از کندانسور (نوع خنک کننده با آب)؛ بنابراین از بخار مبرد گرمتر به هوا یا آب سردتر منتقل می‌شود.
در این فرآیند، با حذف گرما از بخار، تغییر حالت رخ می‌دهد و بخار در فشار و دمای بالا دوباره به مایع تبدیل می‌شود.
مبرد مایع اکنون به سمت دستگاه اندازه گیری می‌رود، جایی که از یک دهانه کوچک یا روزنه ای که در آن افت فشار و دما رخ می‌دهد عبور می‌کند و سپس وارد اواپراتور یا سیم پیچ خنک کننده می‌شود. همانطور که مبرد راه خود را به دهانه بزرگ لوله یا سیم پیچ اواپراتور باز می‌کند، تبخیر می‌شود و آماده شروع چرخه دیگری در سیستم است.
سیستم تبرید به وسایلی برای اتصال اجزای اصلی - اواپراتور، کمپرسور، کندانسور و دستگاه اندازه گیری - نیاز دارد، درست همانطور که جاده ها جوامع را به هم متصل می‌کنند. لوله یا "خطوط" سیستم را کامل می‌کند تا مبرد به اتمسفر نشت نکند. خط مکش اواپراتور یا کویل خنک کننده را به کمپرسور وصل می‌کند، گاز داغ یا خط تخلیه کمپرسور را به کندانسور وصل می‌کند و خط مایع لوله اتصال بین کندانسور و دستگاه اندازه گیری (شیر انبساط حرارتی) است. برخی از سیستم ها بلافاصله بعد از کندانسور و قبل از دستگاه اندازه گیری گیرنده دارند که مبرد تا زمانی که برای حذف گرما در اواپراتور مورد نیاز باشد، در آن ذخیره می‌شود.
انواع مختلف و تنوع اجزای سیکل تبرید وجود دارد. به عنوان مثال، حداقل نیم دوجین انواع مختلف کمپرسور، از پیستون پیستونی از طریق پیچ، اسکرول و پروانه گریز از مرکز، وجود دارد، اما عملکرد در همه موارد یکسان است - فشرده سازی بخار گرما به یک کمپرسور بالا. -بخار درجه حرارت
همین امر را می‌توان در مورد سطوح کندانسور و اواپراتور نیز گفت. آنها می‌توانند لوله‌های خالی باشند، یا می‌توانند خازن‌ها و اواپراتورهای پره‌دار با فن‌های برقی برای عبور هوا از داخل دم باشند، یا با یک پمپ کندانسور برای پمپ کردن آب از طریق کندانسور خنک‌شده با آب.
بسته به اندازه تجهیزات، مبرد مورد استفاده و کاربرد آن، انواع مختلفی از دستگاه های اندازه گیری برای تنظیم مبرد مایع در اواپراتور وجود دارد.
سیستم تبرید مکانیکی که در بالا توضیح داده شد اساساً یکسان است خواه این سیستم یک یخچال خانگی، یک فریزر با دمای پایین، سیستم تهویه مطبوع راحت، چیلر صنعتی یا تجهیزات خنک کننده تجاری باشد. مبردها متفاوت خواهند بود و اندازه تجهیزات بسیار متفاوت خواهد بود، اما اصل عملکرد و چرخه تبرید ثابت می‌ماند. بنابراین، هنگامی که اقدامات ساده ای را که در چرخه مکانیکی تبرید انجام می‌شود درک کردید، باید درک خوبی از نحوه عملکرد یک سیستم تبرید داشته باشید.

در مجموعه فنی کار مشهد منتظر شما عزیزان هستیم.

گالری تصاویر محصول
تصاویر
بیشتر
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

2 نظر
علی بیات
دوشنبه هفتم فروردین ۰۲
پاسخ
(1)
()
علی بیات
سلام ،ما سردخانه زير صفر داريم که براي گوشت ،چند مدتيه سرماش کم شده و ۱۲ تا زير صفر ميره و گوشت ها خوب منجمد نميشوند بايد چکارکرد ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
پاسخ مدیر سایت
کارشناس محمدزاده هستم،مشتری گرامی لطفا فشار دیسشارژ و سابکول را دقیق چه مقدار است و نوع کمپرسور را هم اگر اطلاعات بیشتری در اختیار ما قرار دهید بهتر میتونم کمکتون کنم علی رقم اینکه این مشگل عدم سرمادهی و یا کم بودن دمای داخل اتاق سردخانه چندین علت داره از کمپرسور ،نشتی گاز مدار،کثیف بودن سیکل،انسداد فیلتر و...است،از لطف شما سپاسگزارم
پاسخ مدیر سایت
Rezashiri
شنبه شانزدهم مهر ۰۱
پاسخ
(4)
()
Rezashiri
سلام بابت سايت و اطلاعات ارزشمندتون،يک سوال داشتم سردخانه ما ۳مرحله تعمير شده موتور تعويض شده اما بازهم مطلوب نيست و هميشه چراغ هاي اند لو روشن ميشه و من ريست ميکنم چندروزي خوبه باز شروع ميشه گفتن واسه نشتيه گازه باز يک نفر ديگه گفت از فشار کمپرسور است لطفا راهنمايي بفرماييد ،ممنون
پاسخ مدیر سایت
سلام برشمامشتری گرامی،بله قالبا این مورد که فرمودین هم می‌تونه از نشتی مدار باشه و هم افت و یا انسداد سیکل،به هرحال اگر سیکل تراکاست نیاز به بررسی دقیقتر است،موفق باشید
پاسخ مدیر سایت